MarkerDesign Home Page Technischetekening
Buizen PlooiMal Synthese 1 PCB Bels Halogeen Spotje A9-Home RISC OS, ARM Computer PiCano, Vesa mount Case SplashBox Marketing Zuil Helikopter Lier Anker, Prototype

Het gaat ons om de voldoening...

MarkerDesign ® is een partner om van idee naar product te gaan. Van schets over ontwerp, ontwikkeling tot en met fotografie. Wij geven zowel vorm aan eigen ideeën en producten, als aan die van klanten. MarkerDesign ontwikkelt eenvoudig toereikende technieken voor het efficiënt produceren van, en verleent in die context efficiency consulting in bestaande bedrijven.

Ons vakgebied is een levensstijl, waarbij ieder contact met materiaal of omgeving vertaald wordt naar vorm of functie.

Onze klanten zijn voornamelijk producerende bedrijven en B2B's. Maar occasioneel ook eindconsumenten die op verzoek unieke stukken laten ontwerpen en maken. Concept realisaties als investeringen voor risicokapitaalhouders horen tevens tot onze opdrachten.

Voor het uitvoeren van deze brede dienstverlening, beschikken we over een eigen multifunctionele werkplaats die dienst doet als prototyperuimte, testruimte, kleine productie faciliteit, denktank, foto-atelier, opslag en veel meer. Het is een achterin gelegen rustige ruimte, waar creatief denken en het uitwerken er van, weinig grenzen kennen.

MarkerDesign ® werd officieel opgericht in 1995. De passie voor "verbeteren" en "vormgeven" dateert ruim 15 jaar eerder.


Gedreven door het vak, kijken wij uit naar uw opdracht.